HTML

Mindenes érdekes

Soha nem volt oly hihetetlen erős és ésszerű magyarázata világunk létezésének mint ma, amikor annak végét keressük. És találjuk azt. Feladatod,hogy a benned rejlő tudást kiadd és akard kiadni, másokét pedig fogadd és akard fogadni, hogy világod megmentsd, hogy világunk szebb lehessen túlélőivel...

Friss topikok

Linkblog

Targoncák, négyutas targoncák

2013.11.19. 10:01 kretlerg

A Baumann Unit Kft.

17 éves tapasztalat, egyedülálló szerviz-szolgáltatások, világmárkák

A Baumann Unit Kft. 17 év szakmai tapsztalatát egyesíti a rugalmas, korunkhoz illő szolgáltatásaival. A régió legjobb márkáival (Baumann, Dimos, Nissan, Hubtex, Still, Linde, Combilift, stb.) cégünk az elit szolgáltatók közé tartozik.

Targoncák

Cégünk a Baumann targoncák és Dimos targoncák teljes palettáját forgalmazza. Képviseletünk további világmárkák segítségével egészíti ki targonca portfolióját. Többek között a Baumann oldavillás targoncák, Dimos négyutas targoncák és többutas targoncák és anyagmozgató gépek, a Linde, Still, Nissan termékeivel együtt alkotják termékpalettánkat.

Targonca szerviz

Szakembereink az ország egész területén, folyamatosan rendelkezésre állnak a nap 24 órájában. Tapasztalt, gyors és pontos szakembereink különböző targoncák, egyedi felépítményű és célú targoncák, komissiózó targoncák, raktári integrációk javításával, alkatrész-ellátásával segítik Önt, akár 12 órán belül.

Targoncák a gyártótól

Cégünk az elmúlt 17 évben többek között a Baumann oldalvillás targoncák, Hubtex, Nissan négyutas targoncák és többutas targoncák képviseletével foglalkozott. Képviselőink azonnali információ-átadást biztosítanak ügyfeleink irányába, egyenesen a gyártó szakembereitől.

 

Országos hálózat

A Baumann Unit Kft. a Baumann és Dimos targoncák, és további márkák, azok alkatrészei forgalmazásával az egész országban, 24 órán belül házhoz szállítják a kívánt alkatrészt. Partnereink számára a helyszíni javítást, hiba-ellenőrzést, általános szervizt biztosítunk. Lehetőségük van használt, tökéletes szerviz állapotú targoncák vásárlására a Baumann Unit Kft-n keresztül.

komment

Címkék: targonca baumann dimos négyutas targonca szerviz

süti beállítások módosítása