HTML

Mindenes érdekes

Soha nem volt oly hihetetlen erős és ésszerű magyarázata világunk létezésének mint ma, amikor annak végét keressük. És találjuk azt. Feladatod,hogy a benned rejlő tudást kiadd és akard kiadni, másokét pedig fogadd és akard fogadni, hogy világod megmentsd, hogy világunk szebb lehessen túlélőivel...

Friss topikok

Linkblog

Kávéfőző, kávégép a Jura-tól

2014.01.06. 20:12 kretlerg

Jura kávégépek

kávégépek - a tökéletes mindennapokért

A kávézás az ember történelme során mindig központi szerepet játszott. A kávé az egyetlen jótékony élvezeti cikk, amelyre legalább annyira szükségünk van, mint a mindennapi kenyérre. A kávéfőzés rituáléja szervesen hozzátartozik napi teendőink közé, éljünk bárhol a világon. Elmondhatjuk, a világon az európai ember főzi legváltozatosabban a kávét. Ami bennünket rabul ejt, az a kávéfőzés során kiáramló különleges illatanyag. A kávé illata megbabonáz, elvarázsol. Ezért nem mindegy milyen kávéfőzővel főzünk!

JURA - a kávézás minősége

Nagy százalékban a kávégép milyensége, technológiája a titka az aromában gazdag, krémes, habos kávénak. Számít mindazoknak, akik a kávé illatára szeretnek ébredni, akiknek a vendégkör bővülése függ a minőségi kávéfőzéstől. Egy üzlet vendégei is elégedettebben távoznak, ha a kávé különleges.

A tökéletes kávé a legjobb marketing!

Ezért esett választásunk a Jura kávégép forgalmazására! A kávéfőzés tökéletességét nyújtja a nagy múltú svájci gyártó, akitől a minőséget készpénznek vehetjük! A Jura kávéfőző nem zsákbamacska. A gyártó felújított, használt kávéfőzői is egy új gép megbízhatóságával üzemelnek különösebb szervizelés nélkül. Ehhez szükséges, hogy olyan forgalmazótól vásároljunk, akinek szakértelme, kapcsolata, szerviz szolgáltatása, biztosított, hogy bármilyen kérdésben rendelkezésünkre álljon. A Jura választása nem korlátozódik csak a funkcionalitásra. Minden kávéfőző egyben egy művészi, megtervezett remekmű is. A pénzéért nem csak egy új vagy használt kávéfőzőt kap, hanem egyben a konyha, a munkahely vagy a kávézó innovatív díszét is.

 

Referenciáink

Zala Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság

Savaria Szinfónikus Zenekarért Alapítvány

ZegOptik Investment Kft. - Budapest

Front Kft. - Vác

B-H Üzleti Partner Kft. - Győr

Tipogarapic Kft. - Nyíregyháza

Atiss-Brothers Kft. - Kistarcsa

Meranti Kft. - Egyházasfalu

Kolume Bt. - Badacsonytomaj

Ollár Gastronom Kft. - Bagod

El Bronco Kft. - Budapest

Swicon Zrt. - Budapest

Ferofon Kft. - Pécs

Felicita 2004 Kft. - Szombathely

Premier G Med Kft. - Budapest

Ferenczy Alapítvány Kft. - Dabas

Boozer Kft. - Csömödér

Dual Invest Kft. - Hegyeshalom

További elégedett vásárlók listája

 

komment

Címkék: jura kávéfőző kávégép kávégépek

süti beállítások módosítása