HTML

Mindenes érdekes

Soha nem volt oly hihetetlen erős és ésszerű magyarázata világunk létezésének mint ma, amikor annak végét keressük. És találjuk azt. Feladatod,hogy a benned rejlő tudást kiadd és akard kiadni, másokét pedig fogadd és akard fogadni, hogy világod megmentsd, hogy világunk szebb lehessen túlélőivel...

Friss topikok

Linkblog

Kézműves, natúr szappanok magyar gyártótól

2015.01.27. 18:54 kretlerg

kézműves natúr szappanok

A NATÚR SZAPPAN A TERMÉSZET AJÁNDÉKA AZ EGÉSZSÉGES SZÉP BŐRÉRT. TÁPLÁLJA ÉS REGENERÁLJA A BŐRT.”

A szappanokban a gyógynövények itt helyben a Kisalföldön teremnek, mely magában hordozza a helyi talaj, levegő és csapadék, tiszta jótékony hatásait.Valamennyi szappan minőségi – kókusz, pálma, oliva, shea vajakat tartalmaz. A problémás bőrökre ajánljuk a különböző tejes, mézes, korpás, shea vajas, kávés, mentás, csokis, levendulás, kurkumás szappanokat.

szappan_manna_borapolas

Szappanos bőrápolás

LEGNAGYOBB SZERVÜNK A BŐRÜNK,

ez biztosítja szervezetünk védelmét a kórokozókkal szemben, megóv a szélsőséges időjárási viszonyoktól, s vonzó megjelenést biztosít. Különösen fontos az arc bőre, melynek egyes típusai különböző technikákkal még szebbé és egészségesebbé tehetőek.

bőr anatómiai szerkezete minden emberben egyforma, azonban az olyan külső adottságok, mint a bőr színe, s tapintása minden ember esetében más és más lehet. Egyes nők bőrében olyannyira erős a faggyútermelődés, hogy bőrük szinte állandóan fénylik, míg mások kénytelenek a napot azonnal krémezéssel kezdeni, másként bőrük hámlásnak indul.

A CSOKI ÉS AZ EGÉSZSÉGES BŐR

A csokoládé áldásos hatását fejti ki a bőrre, mint tudjuk nagyon sok vitamint tartalmaz, ezáltal a csokis szappan használata táplálja, regenerálja a bőrt, melytől még rugalmasabb, bársonyosabb lesz.

csokis_manna_szappan

Csokoládé és bőrápolás

A GYÜMÖLCSÖK ÉS AZ EMBERI BŐR

A gyümölcsök nemcsak belülről, hanem kívülről is fontos szerepet töltenek be az ember szervezetének karbantartásában. A gyümölcsös szappanok magukban hordozzák a napfény által érlelt gyümölcsök jótékony hatását. Használatukkor érezhetjük a napsugár simogató, éltető erejét. A vitaminok a bőrön keresztül beszívódnak a szervezetbe, melytől energikusabbnak, kiegyensúlyozottnak érezzük magunkat. Bőrünk feszesebb, tapintásra puhább, a gyümölcssavak hatására tiszta és zsírmentessé válik.