HTML

Mindenes érdekes

Soha nem volt oly hihetetlen erős és ésszerű magyarázata világunk létezésének mint ma, amikor annak végét keressük. És találjuk azt. Feladatod,hogy a benned rejlő tudást kiadd és akard kiadni, másokét pedig fogadd és akard fogadni, hogy világod megmentsd, hogy világunk szebb lehessen túlélőivel...

Friss topikok

Linkblog

www.baumann.hu - targonca

2013.11.21. 19:45 kretlerg

Targonca

Raktártechnikai targoncáink, emelőgépeink nem a szupermarketes gagyik – csak megbízható minőségű kézi targonca szerepel a programban, de azok óriási darabszámban, így téve lehetővé a jó árakat. Targoncáinkból, így raktártechnikai targoncáinkból is több száz van raktáron, jöjjön és nézze meg, vagy válasszon az alábbiakból és kérje ajánlatunkat! Az egy év garancia és a teljes körű magyar nyelvű dokumentáció nálunk természetes, a targonca alkatrész ellátása hosszú távra biztosított. 
Az alapvető gondoskodás és a rendszeres karbantartás jelentik a legfőbb garanciát arra, hogy az ön raklapemelője simán és problémamentesen működjön évről évre. Azt ajánljuk, hogy évente egyszer egy minimális karbantartást végezzenek el: tisztítás, zsírzás, mindennapi használat esetén hidraulikaolaj csere.

komment

Címkék: targonca targonca szerviz négyutas targonca

süti beállítások módosítása